6 Mayıs 2022

Aşk-ı Kıyamet: Kurşuni Renkler - Kıyamet Serisi 1 Selin Fesci Bozkurt Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,5 TL
Yazarı: Selin Fesci Bozkurt
Çevirmen: Selin Fesci Bozkurt

Aşk-ı Kıyamet: Kurşuni Renkler - Kıyamet Serisi 1 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Selin Fesci Bozkurt olan ve Perseus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 687 sayfalık Aşk-ı Kıyamet: Kurşuni Renkler - Kıyamet Serisi 1 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşk-ı Kıyamet: Kurşuni Renkler - Kıyamet Serisi 1 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşk-ı Kıyamet: Kurşuni Renkler - Kıyamet Serisi 1 TIKLA PDF İNDİR !

Aşk-ı Kıyamet: Kurşuni Renkler - Kıyamet Serisi 1 Yazarı Kimdir ?

Aşk-ı Kıyamet: Kurşuni Renkler - Kıyamet Serisi 1 yazarı Selin Fesci Bozkurt 'dır. Selin Fesci Bozkurt yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Aşk-ı Kıyamet: Kurşuni Renkler - Kıyamet Serisi 1 PDF indir oku

Aşk-ı Kıyamet: Kurşuni Renkler - Kıyamet Serisi 1 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Perseus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 687 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşk-ı Kıyamet: Kurşuni Renkler - Kıyamet Serisi 1 TIKLA PDF İNDİR !

Aşk-ı Kıyamet: Kurşuni Renkler - Kıyamet Serisi 1 TIKLA PDF İNDİR !

Tecavüz sadece fiziksel midir?
Aldatılmak, kandırılmak, bir yalanı yaşamaya zorlanmak ve şiddet görmek de aslında birer tecavüz değil midir insanların ruhuna edilen?
Bu kitapta hayatına, bedenine, ruhuna tecavüzü kabul etmeyen, mücadeleci kadınları ve sevmeyi, kendinden önce karşısındakini düşünmeyi ve yaraları sarmayı bilen adamları okuyacaksınız…
Aynı zamanda utançtan ölmenin ne demek olduğunu, saplantılı aşıkları ve saplantılarının sınırlarının olmayışını, kimsen olmasa da bazen gitmek gerektiğini, çocuğunu kaybetmenin ve çocuğunu öldürmenin acısını da bulacaksınız sayfalarda…
Her yeni karakterle, kahve içip dertleşmek isteyeceğiniz bir dost ya da yere düşse kaldırmayacağınız bir düşman edineceksiniz.
Kötülüklerin nedenlerini dinleyecek, bazılarını kitabın sonunda affetmiş olacaksınız belki de kim bilir…
Aşkın, dostluğun, dürüstlüğün, mücadelenin kitabı Aşk-ı Kıyamet…
Okyanusların derinliği, aile seçimi, kendin olabilme özgürlüğü ve yaşanılan büyük aşklar…
Aşk-ı Kıyamet: Vazgeçmeden hayata tutunmanın devrimi…

(Tanıtım Bülteninden)

Aşk-ı Kıyamet: Kurşuni Renkler - Kıyamet Serisi 1 TIKLA PDF İNDİR !Aşk-ı Kıyamet: Kurşuni Renkler - Kıyamet Serisi 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Aşk-ı Kıyamet: Kurşuni Renkler - Kıyamet Serisi 1, Selin Fesci Bozkurt

Yorum Gönder