6 Mayıs 2022

Raga Kimin Gerçeği? Kamile Tilavel Fidan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Kamile Tilavel Fidan
Çevirmen: Kamile Tilavel Fidan

Raga Kimin Gerçeği? indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kamile Tilavel Fidan olan ve Fa Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 160 sayfalık Raga Kimin Gerçeği? eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Raga Kimin Gerçeği? ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Raga Kimin Gerçeği? TIKLA PDF İNDİR !

Raga Kimin Gerçeği? Yazarı Kimdir ?

Raga Kimin Gerçeği? yazarı Kamile Tilavel Fidan 'dır. Kamile Tilavel Fidan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Raga Kimin Gerçeği? PDF indir oku

Raga Kimin Gerçeği? indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Fa Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 160 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Raga Kimin Gerçeği? TIKLA PDF İNDİR !

Raga Kimin Gerçeği? TIKLA PDF İNDİR !

Gerçeklik, insanların yüzyıllar boyu aradığı, merak ettiği, üzerine bilimsel çalışmalar yaptığı ve yahut büyüyle, sihirle ulaşmaya çalıştığı yegane bilinmezdir. Ancak gerçekler, bulunması için gösterilen onca çabaya rağmen, elde edildikten sonra kurtulmaya çalışılan büyük bir tehdit haline gelir.

Herkes yarını bilmek ister ancak kimse bildiği bir yarını yaşamak istemez. Ulaşılan her gerçek, hayatta kalmak üzerine verilen mücadeleyi ortadan kaldırır. Aslında herkes bilmediğinin peşindedir bu hayatta. Yani gerçeklerin! Bilinmeyen her şey gerçektir çünkü...

Bilmek, insana anlam yükleme görevi verir ve anlam yüklediğin şey mutlak gerçek olmaktan çıkar. O, artık yalnızca seningerçekliğindir.

Yani sahtedir.Bu kitap meditatif hayatı ile kendi gerçekliği arasında yolculuk yapan bir kadının hikayesi... Kim bilir, belki de bulmak için önce kaybolmak gerekir.

(Tanıtım Bülteninden)

Raga Kimin Gerçeği? TIKLA PDF İNDİR !

08.10.2020

Şahane

Kitap seni alıp götürüyor ki gerçekliklerin arasında kalıyorsun. Mükemmel kesinlike tavsiye ederim

Raga Kimin Gerçeği? TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Raga Kimin Gerçeği?, Kamile Tilavel Fidan

Yorum Gönder