6 Mayıs 2022

Çekirdek Zaman Durakları Rahmi Emeç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,75 TL
Yazarı: Rahmi Emeç
Çevirmen: Rahmi Emeç

Çekirdek Zaman Durakları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Rahmi Emeç olan ve Klaros Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 67 sayfalık Çekirdek Zaman Durakları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çekirdek Zaman Durakları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çekirdek Zaman Durakları TIKLA PDF İNDİR !

Çekirdek Zaman Durakları Yazarı Kimdir ?

Çekirdek Zaman Durakları yazarı Rahmi Emeç 'dır. Rahmi Emeç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Çekirdek Zaman Durakları PDF indir oku

Çekirdek Zaman Durakları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Klaros Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 67 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çekirdek Zaman Durakları TIKLA PDF İNDİR !

Çekirdek Zaman Durakları TIKLA PDF İNDİR !

Herkes kendi iç yolculuklarını bilir. Hatta bilinmezliğe bir işaret olsun diye,yine de puslu bir görüntüsü vardır o bilmelerin . Ona dair cümle kurmak bile tehlikeli bir hal alır. Tam noktayı koyacaksın ki bir sözcük lafı uzatır; oradan orayave daha sonra bir başka yere savrulur insan.

Gidersin dönemezsin, gelirsin orada kalır bir parçan. Belki de hala sürmektedir yolculuk; hangi durakta ineceksin, ne kadar nasıl kalacaksın, sen de bilmiyorsun bunu. Gözlerimizle, ellerimizle,sesimizle anlam yüklediğimiz şeylerin anlaşırlığı, iç yolculukların ikliminde herkese olduğu gibi, kimi zaman bize de yabancı durur.

(Tanıtım Bülteninden)

Çekirdek Zaman Durakları TIKLA PDF İNDİR !Çekirdek Zaman Durakları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Çekirdek Zaman Durakları, Rahmi Emeç

Yorum Gönder