30 Nisan 2022

Yoldaş Corbyn-Beklenmeyen Bir Başarı Hikayesi Rosa Prince Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,4 TL
Yazarı: Rosa Prince
Çevirmen: Rosa Prince

Yoldaş Corbyn-Beklenmeyen Bir Başarı Hikayesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Rosa Prince olan ve Tekin Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 432 sayfalık Yoldaş Corbyn-Beklenmeyen Bir Başarı Hikayesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yoldaş Corbyn-Beklenmeyen Bir Başarı Hikayesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yoldaş Corbyn-Beklenmeyen Bir Başarı Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Yoldaş Corbyn-Beklenmeyen Bir Başarı Hikayesi Yazarı Kimdir ?

Yoldaş Corbyn-Beklenmeyen Bir Başarı Hikayesi yazarı Rosa Prince 'dır. Rosa Prince yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Yoldaş Corbyn-Beklenmeyen Bir Başarı Hikayesi PDF indir oku

Yoldaş Corbyn-Beklenmeyen Bir Başarı Hikayesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Tekin Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 432 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yoldaş Corbyn-Beklenmeyen Bir Başarı Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Yoldaş Corbyn-Beklenmeyen Bir Başarı Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Başkanlık yarışına girerken aday olabilmesi için gerekli imza sayısına dahi ulaşamayacağı düşünülmüştü.

2015 yılının Temmuz ayında ezici bir çoğunlukla İşçi Partisi başkanlığına seçildiğinde en çok parti içindeki rakipleri şaşırmıştı.

Partiyi sosyalist köklerine döndürme sözü vermiş, genç kuşağın desteğini alarak oluşturduğu rüzgârın etkisiyle İşçi Partisi'ne katılımları artırmış, salon toplantıları dolup taşar olmuştu.

İngiltere İşçi Partisi'nin tarihinde seçilmesi ihtimal dışı görülen birinin insanları bu denli etkilemesi alışıldık bir durum değildi.

İnanılmaz bir kitle hâkimiyeti vardı ve bunu sahiciliğine borçluydu.

İşçilerle birlikte grev gözcülüğü yaparken, ayrımcılığa karşı, azınlık haklarına dair gösterilerde yer alırken sahiciydi, insan haklarıyla ilgili protestolarda bulunurken, Pinochet'nin yargılanması davasına destek verirken de…

Toplumun güvenini uzun yıllara yayılan mücadelesiyle kazanmış, birlikte mücadele ettiği insanların desteğini alarak başarmıştı.

Kaybederken bile kazanan Yoldaş Corbyn'le tanışın!

(Tanıtım Bülteninden)

Yoldaş Corbyn-Beklenmeyen Bir Başarı Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !Yoldaş Corbyn-Beklenmeyen Bir Başarı Hikayesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Yoldaş Corbyn-Beklenmeyen Bir Başarı Hikayesi, Rosa Prince

Yorum Gönder