30 Nisan 2022

Sürgünler James Joyce Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,4 TL
Yazarı: James Joyce
Çevirmen: James Joyce

Sürgünler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı James Joyce olan ve Yitik Ülke Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 154 sayfalık Sürgünler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sürgünler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sürgünler TIKLA PDF İNDİR !

Sürgünler Yazarı Kimdir ?

Sürgünler yazarı James Joyce 'dır. James Joyce yazdığı bu eserle Talât Sait Halman Çeviri Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Sürgünler PDF indir oku

Sürgünler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yitik Ülke Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 154 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sürgünler TIKLA PDF İNDİR !

Sürgünler TIKLA PDF İNDİR !

Sürgünler, edebiyatın aykırı kalemi James Joyce'tan insan ilişkilerine dair üstün bir yapıt. Joyce'un tek oyunu olan Sürgünler, yazarın kendi yaşamından da izler taşıyor. Oyun; insanı kadın-erkek ilişkileri, dostluk ve sevgi kavramları üzerine yeniden düşünmeye teşvik ederken, aşkın tanımını yeniden yapıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Sürgünler TIKLA PDF İNDİR !Sürgünler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Sürgünler, James Joyce

Yorum Gönder