30 Nisan 2022

Tropik Güncesi Alvaro Mutis Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: Alvaro Mutis
Çevirmen: Pınar Savaş

Tropik Güncesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alvaro Mutis olan ve Yedi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 122 sayfalık Tropik Güncesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tropik Güncesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tropik Güncesi TIKLA PDF İNDİR !

Tropik Güncesi Yazarı Kimdir ?

Tropik Güncesi yazarı Alvaro Mutis 'dır. Alvaro Mutis yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Tropik Güncesi PDF indir oku

Tropik Güncesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yedi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 122 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tropik Güncesi TIKLA PDF İNDİR !

Tropik Güncesi TIKLA PDF İNDİR !

Tropik Güncesi bir ırmakta akıntının tersine, mavna üzerinde yapılan hummalı ve sarhoş edici bir yolculuğun romanı. Hikâye türlü arayışlarla ülkeden ülkeye sürüklenen, günümüze özgü bir Don Kişot olarak da adlandırılabilecek Maqroll el Gaviero'nun bulunan günlükleri ile aktarılıyor. Kereste nakliyesi yaparak zengin olma planlarıyla yolculuğa başlayan Maqroll'un ve ona eşlik edenlerin teslim olmuş melankolisi tropik ormanların büyülü havasıyla birleşiyor ve Mutis'in kendine özgü şiirsel ve özlü diliyle aktarılıyor. Tehlikeli ve beyhude olduğu bilinen ama yine de yapılan bu yolculuk, zamanla amacın ta kendisine dönüşüyor.

"Mutis'in oldukça canlı bir biçimde resmettiği ve hiçbir yere varmayan bu renkli yolculuk, hayatın bir metaforu gibi."

John Updike

"Mutis çağımızın en büyük yazarlarından biri. Onun hem yaşamı hem de yapıtları, o kayıp cenneti asla bulamayacağımızı anlatan kehanetlerdir."

Gabriel García Márquez

2001 Cervantes Ödülü

2002 Neustadt Uluslararası Edebiyat Ödülü

(Tanıtım Bülteninden)

Tropik Güncesi TIKLA PDF İNDİR !Tropik Güncesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Tropik Güncesi, Alvaro Mutis

Yorum Gönder