19 Nisan 2022

Yıldızlar Açtığında Gözlerin Çocuk Ramazan Aydın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Ramazan Aydın
Çevirmen: Ramazan Aydın

Yıldızlar Açtığında Gözlerin Çocuk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ramazan Aydın olan ve Klaros Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yıldızlar Açtığında Gözlerin Çocuk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yıldızlar Açtığında Gözlerin Çocuk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yıldızlar Açtığında Gözlerin Çocuk TIKLA PDF İNDİR !

Yıldızlar Açtığında Gözlerin Çocuk Yazarı Kimdir ?

Yıldızlar Açtığında Gözlerin Çocuk yazarı Ramazan Aydın 'dır. Ramazan Aydın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Yıldızlar Açtığında Gözlerin Çocuk PDF indir oku

Yıldızlar Açtığında Gözlerin Çocuk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Klaros Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yıldızlar Açtığında Gözlerin Çocuk TIKLA PDF İNDİR !

Yıldızlar Açtığında Gözlerin Çocuk TIKLA PDF İNDİR !

"Sözcüklerin ağrısıyla yoğrulan, yaşamın gerçekliğiyle emzirilen dizelerle; insanı, doğayı, umudu ve direnci öncelikli kılarak sonsuzluğun ötesine taşımanın güzelliğini yığıyor Ramazan Aydın. Doğrudan söyleyişin diline eğilip, imgenin avuçlarından su içerek çağının bütün renklerine bölmek istiyor belki de şiirini. Dünyanın yarasını giyinen her bir inceliği özümseyerek ve bakışlarını yeryüzü sahiplerine çevirip taşını esirgemeden savurmanın bilinciyle yazıyor. Şair, sözünü kırk yararak; haksızlığı, acıyı, ölümü, zulmü kısacası karanlığın damarlarında kökleşen zorbalıkları işaretleyerek kanının son damlasına kadar yazabilmenin altını çiziyor."

(Tanıtım Bülteninden)

Yıldızlar Açtığında Gözlerin Çocuk TIKLA PDF İNDİR !Yıldızlar Açtığında Gözlerin Çocuk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Yıldızlar Açtığında Gözlerin Çocuk, Ramazan Aydın

Yorum Gönder