19 Nisan 2022

Hoca Ahmed Yesevi Yusuf Ekinci Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Yusuf Ekinci
Çevirmen: Yusuf Ekinci

Hoca Ahmed Yesevi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yusuf Ekinci olan ve Akçağ Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hoca Ahmed Yesevi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hoca Ahmed Yesevi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hoca Ahmed Yesevi TIKLA PDF İNDİR !

Hoca Ahmed Yesevi Yazarı Kimdir ?

Hoca Ahmed Yesevi yazarı Yusuf Ekinci 'dır. Yusuf Ekinci yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Hoca Ahmed Yesevi PDF indir oku

Hoca Ahmed Yesevi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Akçağ Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hoca Ahmed Yesevi TIKLA PDF İNDİR !

Hoca Ahmed Yesevi TIKLA PDF İNDİR !

Yahya Kemal'in "Bizim milliyetimizi asil ondanbulacaksınız" dediği ulu kişi Hoca AhmedYesevi'dir.Ahmed Hamdi Tanpınar'ın "Mazisiz bir hal olabilir;fakat gelecek imkânsızdır:' sözü bu konudadüsturumuz olmalıdır.Ahmed Yesevi'nin tarihi rolünün yanındasosyolojik, kültürel, psikolojik rolünün de olduğubugün artık bilinen bir gerçektir. 0, İslamiyetinkabulüyle farklı bir değerler bütünüyle karşılaşanhalka bu dini, milli değerlerini koruyarakbenimsemenin, kendine has yapmanm yolunugöstermiştir. Onlara tasavvufun temellerinioğreterek yeni bir hayat tarzı sunmuştur.Bunu yaparken sürekli yabancı tesirlerin baskısıaltında olan Türk milletinin birlik halinde kalmasınısağlamıştır.

(Tanıtım Bülteninden)

Hoca Ahmed Yesevi TIKLA PDF İNDİR !Hoca Ahmed Yesevi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Hoca Ahmed Yesevi, Yusuf Ekinci

Yorum Gönder