19 Nisan 2022

Latife Tekin'in Romancılığı Macit Balık Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,5 TL
Yazarı: Macit Balık
Çevirmen: Macit Balık

Latife Tekin'in Romancılığı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Macit Balık olan ve Akçağ Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Latife Tekin'in Romancılığı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Latife Tekin'in Romancılığı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Latife Tekin'in Romancılığı TIKLA PDF İNDİR !

Latife Tekin'in Romancılığı Yazarı Kimdir ?

Latife Tekin'in Romancılığı yazarı Macit Balık 'dır. Macit Balık yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Latife Tekin'in Romancılığı PDF indir oku

Latife Tekin'in Romancılığı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Akçağ Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Latife Tekin'in Romancılığı TIKLA PDF İNDİR !

Latife Tekin'in Romancılığı TIKLA PDF İNDİR !

Romanları İngilizceden Farsçaya kadar birçok dileçevrilen Latife Tekin, yakın dönem Türk romanının dilleilişkisi ve özgün anlatım teknikleriyle öne çıkan önemliisimlerinden biri. İlk romanı Sevgili Arsız Ölüm'den sonromanı Muinar'a kadar geçen sürede Türk romanınagetirdiği yeni soluk ve arayışçı kimliğiyle Latife Tekin,"Yerli Marquez" olarak nitelenmiş ve özel bir okur kitlesioluşturmuştur. Büyülü gerçekçilikten çevreci eleştiriyeevrilen süreç içerisinde yazdığı sekiz romanı da ilgiyleokunmuş, edebiyat dünyasının dikkatlerini üzerinde toplamayıbaşarmıştır.Latife Tekin'in Romancılığı başlıklı inceleme, akademik disipliniçerisinde yazarın tüm romanları üzerine yapılmışen kapsamlı çalışmalar arasında sayılabilir. Kitap öncelikleklasik romandan modern/ist romana geçiş süreciniokura sunmakla, modernist/postmodernist bir romancıolarak Latife Tekin'in romanlarının doğru anlaşılması içinalt yapı olma işlevi görmektedir. Tekin'in romanları bu incelemedehem teknik, hem içerik, hem de dil ve anlatımaçısından ele alınmaktadır. Kitap, romanların analitik vekarşılaştırmalı olarak değerlendirilmesiyle ve metinlerinderin yapısı incelenerek varılan kapsamlı sonuçlarla LatifeTekin okuruna kılavuzluk etmektedir. Kitap, yalnızcaTekin meraklılarına değil, romana ve roman sanatına ilgiduyan tüm okurlara roman inceleme yöntem ve teknikleriaçısından kaynaklık edebilecek nitelikte bir çalışma.

(Tanıtım Bülteninden)

Latife Tekin'in Romancılığı TIKLA PDF İNDİR !Latife Tekin'in Romancılığı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Latife Tekin'in Romancılığı, Macit Balık

Yorum Gönder