10 Nisan 2022

Yalnız Mor Kemal Siyahhan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Kemal Siyahhan
Çevirmen: Kemal Siyahhan

Yalnız Mor indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kemal Siyahhan olan ve Öteki Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 264 sayfalık Yalnız Mor eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yalnız Mor ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yalnız Mor TIKLA PDF İNDİR !

Yalnız Mor Yazarı Kimdir ?

Yalnız Mor yazarı Kemal Siyahhan 'dır. Kemal Siyahhan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yalnız Mor PDF indir oku

Yalnız Mor indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Öteki Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 264 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yalnız Mor TIKLA PDF İNDİR !

Yalnız Mor TIKLA PDF İNDİR !

Apartmanların dili olsa, kadınlara dair neler anlatır neler!

Korku, hüzün, sevgi, mutluluk, endişe, yalnızlık gibi daha birçok duygunun yaşandığı apartmanlar, çoğu zaman kadını anlatsa da yaşanmışlığın en bilinmezini bazen biri açığa çıkarır.

Kemal Siyahhan'nın "Yalnız Mor" adlı romanı, İstanbul'un yerlisi dışında başka şehir ve ülkelerden gelen kadınların hüzünlerini, sevinçlerini mercek altına alan sıra dışı bir romandır.

(Tanıtım Bülteninden)

Yalnız Mor TIKLA PDF İNDİR !Yalnız Mor TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yalnız Mor, Kemal Siyahhan

Yorum Gönder