10 Nisan 2022

Korla Karışık Yağmur Fatma Yağmur Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Fatma Yağmur
Çevirmen: Fatma Yağmur

Korla Karışık Yağmur indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fatma Yağmur olan ve Perseus Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 242 sayfalık Korla Karışık Yağmur eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Korla Karışık Yağmur ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Korla Karışık Yağmur TIKLA PDF İNDİR !

Korla Karışık Yağmur Yazarı Kimdir ?

Korla Karışık Yağmur yazarı Fatma Yağmur 'dır. Fatma Yağmur yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Korla Karışık Yağmur PDF indir oku

Korla Karışık Yağmur indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Perseus Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 242 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Korla Karışık Yağmur TIKLA PDF İNDİR !

Korla Karışık Yağmur TIKLA PDF İNDİR !

Korla karışık bir yağmurdu bu. Hem yakan hem de yakarken serinleten bir yağmur. Hakk ve hak uğruna savaşırken aşka ulaşmanın yağmuruyla sırılsıklam olmuş bir hikâye. Beşerî ve ebedi aşkın sonsuzluğunda başınızı döndüren, nefesinizi kesen hayal ve gerçek…

Gerçeğin içerisinde aslında bildiğimiz inandığımız ama görmediğimiz bir aşka bağlanmanın hikayesi. Aşk, duyguların en güzeliydi, aşka ulaşırken hayattaki hedefimize de aşkla ulaşmak en güzeliydi.
Sevmenin en gizemli, en katıksız ve en yüce haliydi korla karışık yağan yağmur.

(Tanıtım Bülteninden)

Korla Karışık Yağmur TIKLA PDF İNDİR !Korla Karışık Yağmur TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Korla Karışık Yağmur, Fatma Yağmur

Yorum Gönder