10 Nisan 2022

Son Ezidi Mehmet Kum Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Mehmet Kum
Çevirmen: Mehmet Kum

Son Ezidi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmet Kum olan ve Öteki Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 208 sayfalık Son Ezidi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Son Ezidi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Son Ezidi TIKLA PDF İNDİR !

Son Ezidi Yazarı Kimdir ?

Son Ezidi yazarı Mehmet Kum 'dır. Mehmet Kum yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Son Ezidi PDF indir oku

Son Ezidi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Öteki Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 208 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Son Ezidi TIKLA PDF İNDİR !

Son Ezidi TIKLA PDF İNDİR !

Farklı kültürleri, farklı etnik ve dinsel kökenleri olan insanların bir arada yaşamak zorunda oldukları kadim bir coğrafya bizimkisi, vatanımız. Üçüncü bin yıldan gün eksiltiyoruz; ama kardeşliği, farklılıklarımızın ne büyük bir zenginlik olduğunu sevgiyle taçlandırıp kavrayabildiğimiz söylenebilir mi?

Acıyla, gözyaşıyla yoğrulmuş bu topraklar kanatılmaya devam ediliyor hâlâ. "Neotürkiye'nin panzehiri hafızadır." diyerek bir saptama yapmış gazeteci/yazar Mustafa Hoş; Mehmet Kum'da "Son Ezidi" çığlığıyla hafızamıza bir ışık tutuyor.
Bir yüzleşme isteği "Son Ezidi" törecilere, karanlığa, haksızlığa, adaletsizliğe indirilmiş bir şamar.

"Son Ezidi" içerdiği tarihsel, toplumsal, sosyolojik ve psikolojik irdeleme ve göndermelerinin yanı sıra dille yaratılmış görsel bir şölen
E. Bülent Yardımcı

(Tanıtım Bülteninden)

Son Ezidi TIKLA PDF İNDİR !Son Ezidi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Son Ezidi, Mehmet Kum

Yorum Gönder