27 Nisan 2022

Tevfik Fikret Eğitimciliği ve Şermin Tevfik Fikret Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,0 TL
Yazarı: Tevfik Fikret
Çevirmen: Tevfik Fikret

Tevfik Fikret Eğitimciliği ve Şermin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tevfik Fikret olan ve Toker Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tevfik Fikret Eğitimciliği ve Şermin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tevfik Fikret Eğitimciliği ve Şermin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tevfik Fikret Eğitimciliği ve Şermin TIKLA PDF İNDİR !

Tevfik Fikret Eğitimciliği ve Şermin Yazarı Kimdir ?

Tevfik Fikret Eğitimciliği ve Şermin yazarı Tevfik Fikret 'dır. Tevfik Fikret yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Tevfik Fikret Eğitimciliği ve Şermin PDF indir oku

Tevfik Fikret Eğitimciliği ve Şermin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Toker Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tevfik Fikret Eğitimciliği ve Şermin TIKLA PDF İNDİR !

Tevfik Fikret Eğitimciliği ve Şermin TIKLA PDF İNDİR !
Avrupa etkisi ile gelişen yenilikçi edebiyatımızda müzik, şiir gibi fonetik; resim, heykel gibi plastik sanatları Rubab-ı Şikeste'deki şiirlerinde işlemiştir. II. Meşrutiyet'ten sonra gençliğin ülkülerini Halukun Defteri'nde; uygulamalı, oyunlaştırmacı çocuk eğitimini de Şermin'de örnekleştirmiştir. Öğretmen şairlerin öncüsü sayılan Fikret, "Batıya açılan penceremiz" Galatasaray Lisesi'nin de çağdaş kurucusu ve yöneticisi, iftihar kaynağıdır.
(Arka Kapak)



Sayfa Sayısı: 183

Baskı Yılı: 2002


Dili: Türkçe
Yayınevi: Toker Yayınları Tevfik Fikret Eğitimciliği ve Şermin TIKLA PDF İNDİR !Tevfik Fikret Eğitimciliği ve Şermin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Tevfik Fikret Eğitimciliği ve Şermin, Tevfik Fikret

Yorum Gönder