27 Nisan 2022

Erzurumlu İbrahim Hakkı Numan Külekçi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,5 TL
Yazarı: Numan Külekçi
Çevirmen: Numan Külekçi

Erzurumlu İbrahim Hakkı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Numan Külekçi olan ve Toker Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Erzurumlu İbrahim Hakkı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Erzurumlu İbrahim Hakkı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Erzurumlu İbrahim Hakkı TIKLA PDF İNDİR !

Erzurumlu İbrahim Hakkı Yazarı Kimdir ?

Erzurumlu İbrahim Hakkı yazarı Numan Külekçi 'dır. Numan Külekçi yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Erzurumlu İbrahim Hakkı PDF indir oku

Erzurumlu İbrahim Hakkı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Toker Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Erzurumlu İbrahim Hakkı TIKLA PDF İNDİR !

Erzurumlu İbrahim Hakkı TIKLA PDF İNDİR !
Türk tefekkür ve ilim aleminin mümtaz simalarından biri olan Erzurumlu İbrahim Hakkı, tasavvufu hal ve kal olarak değerlendirebilmiş ender şahsiyetlerimizdendir. Aynı zamanda Divan edebiyatımızın da önemli bir şairi olarak kabul edebiliriz. Türk dünyasında Marifet-name adlı meşhur ansiklopedik eseri ile tanınan İbrahim Hakkı, kendi ifadesine göre 15 esere sahiptir. Bunlardan 5 tanesini "usul-i hamse" (asli), on tanesini "furu-i aşere" (ikinci derecede, evlat eserleri) olarak değerlendirir.
(Arka Kapak)



Sayfa Sayısı: 207

Baskı Yılı: 2002


Dili: Türkçe
Yayınevi: Toker Yayınları Erzurumlu İbrahim Hakkı TIKLA PDF İNDİR !Erzurumlu İbrahim Hakkı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Erzurumlu İbrahim Hakkı, Numan Külekçi

Yorum Gönder