27 Nisan 2022

Yakup Kadri Karaosmanoğlu Yakup Kadri Karaosmanoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,0 TL
Yazarı: Yakup Kadri Karaosmanoğlu
Çevirmen: Yakup Kadri Karaosmanoğlu

Yakup Kadri Karaosmanoğlu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yakup Kadri Karaosmanoğlu olan ve Toker Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yakup Kadri Karaosmanoğlu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yakup Kadri Karaosmanoğlu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yakup Kadri Karaosmanoğlu TIKLA PDF İNDİR !

Yakup Kadri Karaosmanoğlu Yazarı Kimdir ?

Yakup Kadri Karaosmanoğlu yazarı Yakup Kadri Karaosmanoğlu 'dır. Yakup Kadri Karaosmanoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Yakup Kadri Karaosmanoğlu PDF indir oku

Yakup Kadri Karaosmanoğlu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Toker Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yakup Kadri Karaosmanoğlu TIKLA PDF İNDİR !

Yakup Kadri Karaosmanoğlu TIKLA PDF İNDİR !
II. Meşrutiyet'ten 1970 yıllarına kadar gazeteci, yazar, politikacı, diplomat ve kültür adamı olarak bütün ömrünü toplumun hizmetine vermiş bir kişidir. Bir çok türde başarılı eserler veren Yakup Kadri, roman türünde verdiği ürünlerdeki başarısı nedeniyle "romancı" olarak tanınmıştır. Bütün eserlerinde toplumun sorunlarını işleyerek Türk kültürüne büyük hizmet etmiştir.
(Arka Kapak)



Sayfa Sayısı: 206

Baskı Yılı: 2002


Dili: Türkçe
Yayınevi: Toker Yayınları Yakup Kadri Karaosmanoğlu TIKLA PDF İNDİR !Yakup Kadri Karaosmanoğlu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Yakup Kadri Karaosmanoğlu, Yakup Kadri Karaosmanoğlu

Yorum Gönder