13 Nisan 2022

Susmak Zulmün Mühleti Selçuk Gür Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,25 TL
Yazarı: Selçuk Gür
Çevirmen: Selçuk Gür

Susmak Zulmün Mühleti indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Selçuk Gür olan ve Akif Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Susmak Zulmün Mühleti eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Susmak Zulmün Mühleti ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Susmak Zulmün Mühleti TIKLA PDF İNDİR !

Susmak Zulmün Mühleti Yazarı Kimdir ?

Susmak Zulmün Mühleti yazarı Selçuk Gür 'dır. Selçuk Gür yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Susmak Zulmün Mühleti PDF indir oku

Susmak Zulmün Mühleti indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Akif Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Susmak Zulmün Mühleti TIKLA PDF İNDİR !

Susmak Zulmün Mühleti TIKLA PDF İNDİR !

Önceki nemrutları zemmetmek hüner değil Hüner,kendi devrinin nemrudunu yermekte İbrahim'i anmakla yetinmek hüner değil Hünerjbrahim gibi,putlar kırabilmekte Yusuf'un kıssasını anlatmak hüner değil Hüner,cürümden kaçıp hapsi seçebilmekte Salavat kampanyası başlatmak hüner değil Hüner,peygamber gibi cihat edebilmekte Sahabeden bahsedip ağlatmak hüner değil Hüner,sahabe gibi yoldaş olabilmekte Kerbela Yezid'ine laf atmak hüner değil Hüner,aktif Yezid'e karşı çıkabilmekte Devri bitmiş zalimi kınamak hüner değil Hüner, aktif zalime zalim diyebilmekte Kendi cemaatine çağırmak hüner değil Hüner,müminim deyip Allah'a çağırmakta Suçunu örtmek için dil dökmek hüner değil Hüner,hatadan sonra pişman olabilmekte.

(Tanıtım Bülteninden)

Susmak Zulmün Mühleti TIKLA PDF İNDİR !Susmak Zulmün Mühleti TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Susmak Zulmün Mühleti, Selçuk Gür

Yorum Gönder