13 Nisan 2022

Somut İnsan Soyut Yaşam Osman Aktaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,1 TL
Yazarı: Osman Aktaş
Çevirmen: Osman Aktaş

Somut İnsan Soyut Yaşam indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Osman Aktaş olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Somut İnsan Soyut Yaşam eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Somut İnsan Soyut Yaşam ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Somut İnsan Soyut Yaşam TIKLA PDF İNDİR !

Somut İnsan Soyut Yaşam Yazarı Kimdir ?

Somut İnsan Soyut Yaşam yazarı Osman Aktaş 'dır. Osman Aktaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Somut İnsan Soyut Yaşam PDF indir oku

Somut İnsan Soyut Yaşam indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Somut İnsan Soyut Yaşam TIKLA PDF İNDİR !

Somut İnsan Soyut Yaşam TIKLA PDF İNDİR !

İnsan, somut bir varlıktır dedi Kadın… Adam ise gayet mağrur; peki ya dedi ruhuma dokunabilir misin? Bak ruhum çok dağınık, bir o kadar karışık ve kasılmış…

Uzat elini ruhumu toparla, ruhumu masalla. İnsan somut, yaşam soyut…

İnsan, somut bir hayatta soyut bir ruh ile yaşamaya çalışırken, kendini hırpalarken ki ne kadar zordur bilirsiniz- bir kahve alıp kendine bir zaman dilimi ayırma arifesinde…

İşte tam o sırada; kahvenin dumanı üzerinde, elleriniz kalbinizde hadi bir şiirleyin kendinizi, kitabın ilk sahifesiyle.

(Tanırım Bülteninden)

Somut İnsan Soyut Yaşam TIKLA PDF İNDİR !Somut İnsan Soyut Yaşam TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Somut İnsan Soyut Yaşam, Osman Aktaş

Yorum Gönder