25 Nisan 2022

Primrose Sokağı'ndaki Adam James Renner Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,0 TL
Yazarı: James Renner
Çevirmen: James Renner

Primrose Sokağı'ndaki Adam indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı James Renner olan ve Harf Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Primrose Sokağı'ndaki Adam eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Primrose Sokağı'ndaki Adam ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Primrose Sokağı'ndaki Adam TIKLA PDF İNDİR !

Primrose Sokağı'ndaki Adam Yazarı Kimdir ?

Primrose Sokağı'ndaki Adam yazarı James Renner 'dır. James Renner yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Primrose Sokağı'ndaki Adam PDF indir oku

Primrose Sokağı'ndaki Adam indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Harf Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Primrose Sokağı'ndaki Adam TIKLA PDF İNDİR !

Primrose Sokağı'ndaki Adam TIKLA PDF İNDİR !
Küçük kızları kaçırıp öldüren bir katil, Tuhaf bir şekilde öldürülmüş garip bir adam, Ve bu tuhaf adamın katilini bulmaya çalışan bir yazar, Bir süre sonra, her biri, diğerinin kendisini aradığını anlayacak, Ve birbirlerini bulunca çok şaşıracaklar… Yayımlandığı bütün ülkelerde liste başı olmuş sürükleyici bir hikâye, Bilim kurguyla polisiyenin çarpıcı bir karışımı. Kitabın film hakları Warner Bross tarafından satın alındı, başrolde Bradley Cooper oynayacak.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 475

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Harf Yayınları Primrose Sokağı'ndaki Adam TIKLA PDF İNDİR !Primrose Sokağı'ndaki Adam TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Primrose Sokağı'ndaki Adam, James Renner

Yorum Gönder