25 Nisan 2022

Akşamdan Öten Horozlar Fuat Duymaz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Fuat Duymaz
Çevirmen: Fuat Duymaz

Akşamdan Öten Horozlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fuat Duymaz olan ve Kamer Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Akşamdan Öten Horozlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Akşamdan Öten Horozlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Akşamdan Öten Horozlar TIKLA PDF İNDİR !

Akşamdan Öten Horozlar Yazarı Kimdir ?

Akşamdan Öten Horozlar yazarı Fuat Duymaz 'dır. Fuat Duymaz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Akşamdan Öten Horozlar PDF indir oku

Akşamdan Öten Horozlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kamer Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Akşamdan Öten Horozlar TIKLA PDF İNDİR !

Akşamdan Öten Horozlar TIKLA PDF İNDİR !

... Kahveci Kemal Amca, sabah ören horozlar için; 'Yani bu köydeki horozların hepsini kesmek gerek Elime verseler bir tekini bırakmam valla! Yahu arkadaş, bir tanesi desen, ne zaman öteceğini bilmiyor. Hepsi daha ilk akşamdan ölmeye başlıyor' diyordu. ...Yani Şadan Bey, yağlamacılık konusunda, leh demeden leblebi çuvalını kapacak kadar ustaydı... Yağlamacılık alanında uluslar arası yarışmalara girse, ilk üçe girmesi kesindi de, birinciliğin bile en şanslı adayı o olurdu.

... Pakize Hatun sonunda baktı ki, koca koca akadeıni yenler, uzmanlar, medyumlar her gün tartışıyorlar, a bir noktada buluşup anlaşamıyorlar, yani her kafad bir ses çıkıyor, o da artık oyuna daldı ve fay hattı güzer Otuyla ilgili olarak kendi bilimsel kuramını açıkladı; 'Valla oğlum, o kadar okumuşlar yazmışlar, ama haram olsun, bir tanesi bile fay hattının nerden geçtiğini bilmiyor. istersen gelsinler baksınlar. Fay hattı, bizim evle caminin arasından geçiyor, öbür mahallede Feyza gilin evinin altından, Camızağılı'na doğru vuruyor gidiyor. Artık ordan sonra da nereye gidiyorsa gidiyor işte' diyerek, kendi yakın çevresindeki fay hattı tartışmalarına son noktayı koydu.

(Tanıtım Bülteninden)

Akşamdan Öten Horozlar TIKLA PDF İNDİR !Akşamdan Öten Horozlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Akşamdan Öten Horozlar, Fuat Duymaz

Yorum Gönder