25 Nisan 2022

Ozi ve Tülüş'ün Günlükleri-2 Tülay Tuncaboylu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,4 TL
Yazarı: Tülay Tuncaboylu
Çevirmen: Tülay Tuncaboylu

Ozi ve Tülüş'ün Günlükleri-2 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tülay Tuncaboylu olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ozi ve Tülüş'ün Günlükleri-2 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ozi ve Tülüş'ün Günlükleri-2 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ozi ve Tülüş'ün Günlükleri-2 TIKLA PDF İNDİR !

Ozi ve Tülüş'ün Günlükleri-2 Yazarı Kimdir ?

Ozi ve Tülüş'ün Günlükleri-2 yazarı Tülay Tuncaboylu 'dır. Tülay Tuncaboylu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Ozi ve Tülüş'ün Günlükleri-2 PDF indir oku

Ozi ve Tülüş'ün Günlükleri-2 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ozi ve Tülüş'ün Günlükleri-2 TIKLA PDF İNDİR !

Ozi ve Tülüş'ün Günlükleri-2 TIKLA PDF İNDİR !

Antik çağlar, açıklanamayan sırlarla doluydu. Onu yaratanlar, "Omnia" demişlerdi adına; tüm kristalleri parıldatan, mutlak gücü oluşturan bir birleştiriciydi. Omnia'nın etrafında parıldayan on iki kristalden bahsedilirdi: on iki yıldız. Kullanıcısının isteğine ve bilgisine göre gücünü gösterirdi; hep yaptıkları gibi.
2018 yılının Temmuz ayının 26. günü, Kalamitsas koyunda, sıradan bir insan tarafından bulunan parlak bir taş. Yarım ay şeklinde, tam da meraklı bir kız çocuğuna hediye edebilecek türden.

Yuhanna İncili, Vahiy 12:1 der ki, "Gökte muhteşem bir simge göründü; güneşe bürünmüş bir kadın, ayaklarının altında ay ve başında on iki yıldızlı bir taç vardı."

Antik veya kutsal metinlerde geçen bazı olaylar, gelecekte olacak olan olayları bildiriyorsa; küçük kız babasını mı kurtardı yoksa insan ırkının geleceğini mi?

(Tanıtım Bülteninden)

Ozi ve Tülüş'ün Günlükleri-2 TIKLA PDF İNDİR !Ozi ve Tülüş'ün Günlükleri-2 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Ozi ve Tülüş'ün Günlükleri-2, Tülay Tuncaboylu

Yorum Gönder