29 Nisan 2022

Ölüm ve Beyhudelik Sercan Atar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Sercan Atar
Çevirmen: Sercan Atar

Ölüm ve Beyhudelik indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sercan Atar olan ve Sıfır 6 Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 96 sayfalık Ölüm ve Beyhudelik eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölüm ve Beyhudelik ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ölüm ve Beyhudelik TIKLA PDF İNDİR !

Ölüm ve Beyhudelik Yazarı Kimdir ?

Ölüm ve Beyhudelik yazarı Sercan Atar 'dır. Sercan Atar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Ölüm ve Beyhudelik PDF indir oku

Ölüm ve Beyhudelik indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sıfır 6 Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 96 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ölüm ve Beyhudelik TIKLA PDF İNDİR !

Ölüm ve Beyhudelik TIKLA PDF İNDİR !

Dünyanın bütün şairlerini tanıdım, bütün aşklarını, aldanışlarını. Baudelaire'i tanıdım Albatros'undan, Poe'yu Kuzgun'undan, Yesenin'i ise kendi kanından.

Söylemek istediğim o ki benden önce de büyük ustalarca tekrar tekrar söylenenler, aynı duygu hâllerinin yansımasıymış meğer. Kanımca şiir, düşünceyi ifade etmede değil de duyguları terennüm etmede kullanılan ortak sesler bütünü...

Şairlerin duygu terennümündeki bütüne duygu hâlimden bir parça yansıma olan bu kitabı, ortak sesler adına kazanılmış bir zafer sayıyorum. Nicelerine mihenk taşı olsun diye...

(Tanıtım Bülteninden)

Ölüm ve Beyhudelik TIKLA PDF İNDİR !Ölüm ve Beyhudelik TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Ölüm ve Beyhudelik, Sercan Atar

Yorum Gönder