29 Nisan 2022

Koruyucu Graham Norton Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,0 TL
Yazarı: Graham Norton
Çevirmen: Tuna Poyraz

Koruyucu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Graham Norton olan ve Yedi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 262 sayfalık Koruyucu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Koruyucu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Koruyucu TIKLA PDF İNDİR !

Koruyucu Yazarı Kimdir ?

Koruyucu yazarı Graham Norton 'dır. Graham Norton yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Koruyucu PDF indir oku

Koruyucu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yedi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 262 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Koruyucu TIKLA PDF İNDİR !

Koruyucu TIKLA PDF İNDİR !

Annesinin ölümünden sonra İrlanda'ya dönen Elizabeth Keane'in aklında yalnızca hayatının o karanlık ve kasvetli dönemine veda etmek vardır. Çocukluğunun geçtiği evde annesinin varlığı kaybolmakta, ev gereksiz eşyalarla dolup taşmaktadır. Bir yandan ise kendi hayatında beklenmedik gelişmeler olmaktadır. Geçmişiyle bir an önce vedalaşmak ve Amerika'daki hayatına geri dönmek isteyen Elizabeth, evde bulduğu eski mektuplar aracılığıyla gerçeği keşfedecek, kendi kimliğini de şekillendiren sırlardan haberdar olacaktır.


Ünlü sunucu Graham Norton'dan kayıp duygusu ve kimlik üzerine akıllıca bir roman.

The Guardian

(Tanıtım Bülteninden)

Koruyucu TIKLA PDF İNDİR !Koruyucu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Koruyucu, Graham Norton

Yorum Gönder