29 Nisan 2022

Samos Günlükleri Çetin Kent Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,25 TL
Yazarı: Çetin Kent
Çevirmen: Çetin Kent

Samos Günlükleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Çetin Kent olan ve Naviga yayınevinin yayınlamış olduğu, 160 sayfalık Samos Günlükleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Samos Günlükleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Samos Günlükleri TIKLA PDF İNDİR !

Samos Günlükleri Yazarı Kimdir ?

Samos Günlükleri yazarı Çetin Kent 'dır. Çetin Kent yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Samos Günlükleri PDF indir oku

Samos Günlükleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Naviga yayınevi tarafından yayınlanan, 160 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Samos Günlükleri TIKLA PDF İNDİR !

Samos Günlükleri TIKLA PDF İNDİR !

Amatör denizci, yazar Çetin Kent'in Samos Günlükleri isimli üçüncü kitabı çıktı. Naviga Yayınları Deniz Serisi'nden yayınlanan kitap, yazarın Samos Adası'na yaptığı gezilerde yaşadıklarını, öğrendiklerini, düşündüklerini sade, mizahi, kolay okunur, sohbet havasında ve konuşur gibi bir tarzla sunuyor.

12 İyon kentinden biri olan Samos'un bize coğrafi ve kültürel yakınlığının yanı sıra bazı yönlerden de uzaklığını, tarihten bu güne gelişimini anlatıyor yazar. Sadece bununla da kalmıyor, Samos'tan çıkan bilim insanlarını, çılgın tiran Polikrates'i, Yunan mitolojisini, deniz savaşlarını, efsaneleri, hatta dedikoduları bile satırların arasına ustaca sıkıştırıyor. Tekneyle adayı ziyaret edecekler için, bağlanılacak koylar, gezilecek yerler, hatta manzaralı tepeler hakkında bilgileri de yeri geldikçe paylaşıyor. Tüm bunları Çetin Kent'in kendine has üslubuyla aktaran Samos Günlükleri'ne sadece gezi kitabı, tarih kitabı ya da seyir defteri demek haksızlık olur; tarihin izindeki denizci yazarın günlüğü demek daha doğru olur.

(Tanıtım Bülteninden)

Samos Günlükleri TIKLA PDF İNDİR !Samos Günlükleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Samos Günlükleri, Çetin Kent

Yorum Gönder