26 Nisan 2022

Mutlu Aşk Yoktur Melek Gürses Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,13 TL
Yazarı: Melek Gürses
Çevirmen: Melek Gürses

Mutlu Aşk Yoktur indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Melek Gürses olan ve Salon Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Mutlu Aşk Yoktur eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mutlu Aşk Yoktur ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mutlu Aşk Yoktur TIKLA PDF İNDİR !

Mutlu Aşk Yoktur Yazarı Kimdir ?

Mutlu Aşk Yoktur yazarı Melek Gürses 'dır. Melek Gürses yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Mutlu Aşk Yoktur PDF indir oku

Mutlu Aşk Yoktur indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Salon Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mutlu Aşk Yoktur TIKLA PDF İNDİR !

Mutlu Aşk Yoktur TIKLA PDF İNDİR !

80'li yıllar… Darbe öncesi, bu kargaşada hayatını kaybeden genç bir adam, bir araya gelemediği aşkı için ülkesini terk eden ümitsiz bir kız… Virginia'da yeni bir hayat… Sonu mutlu bitmeyecek bir hikâyenin başlangıcı. Bazı aşklar Yezidi bir ateşten doğar, yakıp kül eder her şeyi ama affedilebilir. Bazı aşklarsa büyük bir ihanetten doğar, hüzünler de sevinçler de çiğnenmemesi gereken bir yasağın mahsulüdür… "Ne yaparsanız yapın bunun bedelini ödeyemezsiniz, ancak ölüm kurtarır sevdiklerinizi. Ya da siz öyle zannedersiniz…".

(Tanıtım Bülteninden)

Mutlu Aşk Yoktur TIKLA PDF İNDİR !Mutlu Aşk Yoktur TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Mutlu Aşk Yoktur, Melek Gürses

Yorum Gönder