26 Nisan 2022

Kırklandım Funda Özsoy Erdoğan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,7 TL
Yazarı: Funda Özsoy Erdoğan
Çevirmen: Funda Özsoy Erdoğan

Kırklandım indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Funda Özsoy Erdoğan olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kırklandım eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kırklandım ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kırklandım TIKLA PDF İNDİR !

Kırklandım Yazarı Kimdir ?

Kırklandım yazarı Funda Özsoy Erdoğan 'dır. Funda Özsoy Erdoğan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kırklandım PDF indir oku

Kırklandım indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kırklandım TIKLA PDF İNDİR !

Kırklandım TIKLA PDF İNDİR !

"Başkalarından bahsetmek suretiyle kendimizden bahsetmeye o kadar alışmışız ki, istersen bunu başkalarında kendimizi aramak diye kabul et." diyor Yaşar Nabi'ye yazdığı mektubunda Tanpınar, romanlarını ve hikâyelerini kastederek. Kurgularken yaptığımız… Oysa insan kendi olarak da var olmak istiyor yazılarında. Denemek en azından, yaşadıklarını bir araya getirerek. Maskesiz, samimi, kendini hem okura hem kendine mırıldanmak, mırıldanırken iç sesini bizzat işitmek... Kırklı yaşlarımı çok sevdim ben. Kırışıklarımı, beyazlarımı, yakın gözlüğümü, yumuşayan kalbimin bana sunduğu ağlama özgürlüğünü, en maskesiz halimi... Kırklanmış bir hikâyecinin itirafları .

(Tanıtım Bülteninden)

Kırklandım TIKLA PDF İNDİR !Kırklandım TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kırklandım, Funda Özsoy Erdoğan

Yorum Gönder