26 Nisan 2022

Tesirsiz Fırtınalar Kaan Özkaymak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,72 TL
Yazarı: Kaan Özkaymak
Çevirmen: Kaan Özkaymak

Tesirsiz Fırtınalar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kaan Özkaymak olan ve Herder Freiburg yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Tesirsiz Fırtınalar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tesirsiz Fırtınalar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tesirsiz Fırtınalar TIKLA PDF İNDİR !

Tesirsiz Fırtınalar Yazarı Kimdir ?

Tesirsiz Fırtınalar yazarı Kaan Özkaymak 'dır. Kaan Özkaymak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Tesirsiz Fırtınalar PDF indir oku

Tesirsiz Fırtınalar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Herder Freiburg yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tesirsiz Fırtınalar TIKLA PDF İNDİR !

Tesirsiz Fırtınalar TIKLA PDF İNDİR !

"Yıllar sonra yeniden adımımı attığım kapı, asma yaprakları ile neredeyse tamamen kaplanmıştı. Soğuk metal kokulu usulca kavradım. Sanki kendime verdiğim sözün içinden geçecektim birazdan. Oysa dün gibi aklımda, bir daha gelmem, deyişim. Dışarıda bir yerde, bir birbirlerine dolanmış sokakların ötesinde biri, kendime verdiğim son kullanma tarihi olmayan bu sözlerin bir listesini tutuyor olsaydı, her defasında saklandığı kuytunun karanlığında kıs kıs gülüyor olurdu. Dilimin büyük lokmalardan sorumlu birimini ilk fırsatta özelleştirecektim."

(Tanıtım Bülteninden)

Tesirsiz Fırtınalar TIKLA PDF İNDİR !Tesirsiz Fırtınalar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Tesirsiz Fırtınalar, Kaan Özkaymak

Yorum Gönder