29 Nisan 2022

Kurtların Uyanışı Okan Moraner Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Okan Moraner
Çevirmen: Okan Moraner

Kurtların Uyanışı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Okan Moraner olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 81 sayfalık Kurtların Uyanışı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kurtların Uyanışı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kurtların Uyanışı TIKLA PDF İNDİR !

Kurtların Uyanışı Yazarı Kimdir ?

Kurtların Uyanışı yazarı Okan Moraner 'dır. Okan Moraner yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kurtların Uyanışı PDF indir oku

Kurtların Uyanışı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 81 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kurtların Uyanışı TIKLA PDF İNDİR !

Kurtların Uyanışı TIKLA PDF İNDİR !

Az sonra kurtlar, dolunay ışığında tepelerde gözükmeye ve hatta ulumaya bile başladılar. Köpekler çıldırasıya havlıyordu. Çobanlar ise ellerinde kibritler ile konilerin başında bekliyorlardı. Bir saat sonra önlerindeki tepeden iki kurt, sürüye doğru yürümeye başladı. Sürünün ve çobanların bulunduğu tepeden de dört kurt inmeye başladı. Kurtlar iyice yaklaşmışlardı. Tepeden inen iki kurt Ali'nin tarafındaydı. Diğer dört kurt da Osman'ın tarafındaydılar. Kurtlar biraz daha sürüye yaklaştılar. Köpekler artık yerlerinde duramıyorlardı. Ali hemen konisini kibritle yaktı. Ateşi gören iki kurt şaşkınlık içinde korkarak geri çekildi. Fakat Osman hâlâ yukardaki koniyi yakmamıştı. Kurtlar Osman'ın bulunduğu yere iyice yaklaşmışlardı. Ay ışığında babasının yerde bir şeyleri aradığını gören Ali, babasının kibrit kutusunu kaybettiğini anladı. Tam kurtlar, konilerin içine girip sürüye saldıracaktı ki Ali yetişip koniyi yaktı. Kurtlar şaşkınlık ve korku ile kaçmaya başladılar. Osman'ın yüzü ve eli ter içinde kalmıştı. Oğlunun bu cesaretine hayran kaldı. Baba oğul üçüncü koniyi de birlikte ateşe verdiler. Gerçekten de Ali'nin bu çözümü işe yaradı.

(Tanıtım Bülteninden)

Kurtların Uyanışı TIKLA PDF İNDİR !Kurtların Uyanışı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kurtların Uyanışı, Okan Moraner

Yorum Gönder