29 Nisan 2022

Bir Umut Yeter Çınara Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,25 TL
Yazarı: Çınara
Çevirmen: Çınara

Bir Umut Yeter indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Çınara olan ve Vaveyla yayınevinin yayınlamış olduğu, 112 sayfalık Bir Umut Yeter eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Umut Yeter ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Umut Yeter TIKLA PDF İNDİR !

Bir Umut Yeter Yazarı Kimdir ?

Bir Umut Yeter yazarı Çınara 'dır. Çınara yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bir Umut Yeter PDF indir oku

Bir Umut Yeter indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Vaveyla yayınevi tarafından yayınlanan, 112 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Umut Yeter TIKLA PDF İNDİR !

Bir Umut Yeter TIKLA PDF İNDİR !

Tüm aşkların başlangıcı aynıdır. İki kişi birbirlerini görür ve hikâye başlar. İşte bu öykümüz de onlardan biri... Lakin biri umut yüklüyse yaşamlar tahminlerin üstünde değişir. "Yolculuk, insanlarda farklı duygular yaratır. Çoğu kişi sevmez çünkü oturmak sadece zaman öldürmektir. Bazı insanlar içinse farklı yerlere gitmektir. Bu sadece gidecekleri yeri ifade etmez, yolculuk esnasında geçirdikleri zamanı da ifade eder.

Gazete okuyan insanlar yaşanmış gerçekleri görürler; kitap okuyanlar, yaşama farklı bir açıdan bakarlar. Müzik dinleyen kişiler ise farklı âlemler içerisinde gezinirler. Umutlarına kavuşma hayali kuranlar bazen duygulanır ve yüzlerinden mutlu veya mutsuz oldukları alenen belli olur. Bir de bir an önce gitmek istedikleri yere yaklaştıkları her an yolculuğun bitmesini istemeyen kişiler vardır. O kadar insan içinde onlar parmakla seçilirler.''

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Umut Yeter TIKLA PDF İNDİR !Bir Umut Yeter TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bir Umut Yeter, Çınara

Yorum Gönder