29 Nisan 2022

Masum Tuğba Aydın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 8,4 TL
Yazarı: Tuğba Aydın
Çevirmen: Tuğba Aydın

Masum indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tuğba Aydın olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 66 sayfalık Masum eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Masum ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Masum TIKLA PDF İNDİR !

Masum Yazarı Kimdir ?

Masum yazarı Tuğba Aydın 'dır. Tuğba Aydın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Masum PDF indir oku

Masum indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 66 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Masum TIKLA PDF İNDİR !

Masum TIKLA PDF İNDİR !

Tuğba'nın şiiri bir gemi misali, kelimeleri yük olan. Her liman farklı bir ilham: mûsikî, şehirler, divan şairleri, çağdaş şiir… Sonsuz denizin ortasında kendi adasını bekleyen bir gemi.

Şiir, Tuğba'nın dilidir. O dilin lügâtını anlamak için birçok sanat dalının perdesini aralamak gerek. Şiirleri haddizatında kendi yaşamı, söylemidir. Şiir gibi yaşarken kaleminden dökülenlerdir bu dizeler. Ki güçlü bir kalemin 'masum' ve etkileyici kitabıdır.

(Tanıtım Bülteninden)

Masum TIKLA PDF İNDİR !Masum TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Masum, Tuğba Aydın

Yorum Gönder