13 Nisan 2022

Kötü Kadın Gönül Demir Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,0 TL
Yazarı: Gönül Demir
Çevirmen: Gönül Demir

Kötü Kadın indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gönül Demir olan ve Az Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kötü Kadın eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kötü Kadın ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kötü Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Kötü Kadın Yazarı Kimdir ?

Kötü Kadın yazarı Gönül Demir 'dır. Gönül Demir yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kötü Kadın PDF indir oku

Kötü Kadın indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Az Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kötü Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Kötü Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Kötü biri olduğumu düşünmüyorum. Fakat kötülüğün bir kaynağı var mı diye hep merak etmişimdir. Bazen kendi kendime eğer kötülüğün aktığı kaynağı bulabilirsem gider orayı kuruturum diyorum. Üstelik bunun için feda etmem gereken bir şey varsa hiç çekinmeden feda ederim. Zaten neyim kaldı ki? Nefes alıyor olmanın dışında neyim var? İnsanlara olan güvenimi, ailemi, kardeşlerimi, aşkı, sevmeyi, sevilmeyi yani birçok insan için sıradan olan bu harika ayrıcalıkların tümünü kaybettim. Bunda benim bir suçum yoktu. Her şey kötülük adı verilen o şeyden kaynaklanıyordu. Bu yüzden ben kötülüğün kaynağını canım pahasına kurutmak isterdim."

Yaşadığım onca şey sonunda insanlar hep bana kötü kadın dedi. Sanki her şeyin tek suçlusu benmişim gibi davrandılar. Ben de her şeyi olduğu gibi yazdım.


Sizce ben Kötü Kadın mıyım?
Ve
Sizce Kötülük nerede başlar?

(Tanıtım Bülteninden)

Kötü Kadın TIKLA PDF İNDİR !Kötü Kadın TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kötü Kadın, Gönül Demir

Yorum Gönder