13 Nisan 2022

Bir Devrimcinin Hatıra Defteri Erkan Erten Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Erkan Erten
Çevirmen: Erkan Erten

Bir Devrimcinin Hatıra Defteri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Erkan Erten olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Devrimcinin Hatıra Defteri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Devrimcinin Hatıra Defteri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Devrimcinin Hatıra Defteri TIKLA PDF İNDİR !

Bir Devrimcinin Hatıra Defteri Yazarı Kimdir ?

Bir Devrimcinin Hatıra Defteri yazarı Erkan Erten 'dır. Erkan Erten yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Bir Devrimcinin Hatıra Defteri PDF indir oku

Bir Devrimcinin Hatıra Defteri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Devrimcinin Hatıra Defteri TIKLA PDF İNDİR !

Bir Devrimcinin Hatıra Defteri TIKLA PDF İNDİR !

Bu ülkenin hikayesini bilmediğimiz birçok devi var. Bu ülkeye ve insanına büyük hizmetler yapmış ama adını herhangi bir yere yazdırmaktan imtina etmiş birçok dev. Cumhuriyet sevdalısı, halkçı, laik. Kısacası Atatürk'ün izinde yürüyen ve hikayeleri hatırlanmayan birçok dev. Terzi Fikri gibi, Aydın Erten gibi, İlhan Güre gibi.

Bu kitabı okuduktan sonra; Alaşehir'de kurulan her fabrikanın, İlhan Güre'nin devrim gibi bir kararından sonra olduğu, İzmir'de bazı binaların kat irtifasının İlhan Güre'nin kararı ile yükseltilmediği ve bu sayede şehirde hava sirkülasyonu kesilmediği ve en bilinen hali ile Türkiye'nin tek tanzim satış mağazası TANSAŞ'ı kurduğunu biliyor olacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Bir Devrimcinin Hatıra Defteri TIKLA PDF İNDİR !Bir Devrimcinin Hatıra Defteri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Bir Devrimcinin Hatıra Defteri, Erkan Erten

Yorum Gönder