12 Nisan 2022

Kopan Ağası'nın Vasiyeti István Fekete Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,5 TL
Yazarı: István Fekete
Çevirmen: István Fekete

Kopan Ağası'nın Vasiyeti indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı István Fekete olan ve Epsilon Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kopan Ağası'nın Vasiyeti eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kopan Ağası'nın Vasiyeti ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kopan Ağası'nın Vasiyeti TIKLA PDF İNDİR !

Kopan Ağası'nın Vasiyeti Yazarı Kimdir ?

Kopan Ağası'nın Vasiyeti yazarı István Fekete 'dır. István Fekete yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kopan Ağası'nın Vasiyeti PDF indir oku

Kopan Ağası'nın Vasiyeti indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Epsilon Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kopan Ağası'nın Vasiyeti TIKLA PDF İNDİR !

Kopan Ağası'nın Vasiyeti TIKLA PDF İNDİR !

Benim de bir karım vardı. Bir Macar kızıydı. Onun üzerine hiç evlenmedim. Öldü, ama geride
küçük bir kızım kaldı…" Kapalı kirpiklerinin arasından gözyaşı parıldıyor gibiydi. "Onu evine
götür László Babocsai, annenin yanına götür. Bu serhatlarda kalıp ömrü heder olmasın…
Eve götür onu, yetiştirin…"

Beş Türk yiğidi Macar grubunun önünde durdu... Macarlar külahlarını sallayarak Türklere yer açıyor, onlarsaMacar yiğitlerin huzursuz atlarını hayranlıkla izliyorlardı... Şimdi düşman değil, sadece rakiptiler, yiğittiler, serhat yaşamının güzellikleri ve haşin şartları içinde âdeta arkadaş idiler..."

Tarihi hikâye bir düello ile başlar: BabocsaiLászló, ölen babasının öcünü almak için Kopan Kalesi'nin efendisi Oglu'yu öldürür. Türk zabit Oglu, yaşamının son dakikalarında rakibine barış elini uzatır ve ondan Macar anneden doğma kızı Zsuzsa'nın sorumluluğunu üstlenmesini ister.István Fekete 1586'da Macaristan'da geçen bu romantik ve maceralı hikâyesinde, Türk fetih dönemini, serhat çarpışmalarının tehlikelerle dolu ve heyecanlı günlerini gözlerimizin önüne seriyor.

Yazarın ilk roman denemesi olan 1937 tarihliKopan Ağası'nın Vasiyeti'nden sinemaya uyarlanan film aynı zamanda ilk renkli Macar filmi olma özelliğini de taşıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Kopan Ağası'nın Vasiyeti TIKLA PDF İNDİR !Kopan Ağası'nın Vasiyeti TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kopan Ağası'nın Vasiyeti, István Fekete

Yorum Gönder