12 Nisan 2022

Terzi Fikri Alp Yergök Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Alp Yergök
Çevirmen: Alp Yergök

Terzi Fikri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alp Yergök olan ve Alter Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Terzi Fikri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Terzi Fikri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Terzi Fikri TIKLA PDF İNDİR !

Terzi Fikri Yazarı Kimdir ?

Terzi Fikri yazarı Alp Yergök 'dır. Alp Yergök yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Terzi Fikri PDF indir oku

Terzi Fikri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alter Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Terzi Fikri TIKLA PDF İNDİR !

Terzi Fikri TIKLA PDF İNDİR !

Alp Yergök, yeni bir yazar yeni bir soluk. İlk kitabının satışa çıkması ve beğenilmesi diğerlerine ilham oldu. Bir solukta okunabilecek yeni eserler kaleme aldı.

Yazar bu eseriyle okurları yüreğimizde iz bırakan sosyal konuları düşünmeye davet etmekte.

Beğeniyle okuyacağınızı umuyoruz.

CanUsta'ylakomşusuFeridunUsta,halıdokumayıeşlerinden öğrenmişlerdi.Eşleri okuma yazmayıkısasüredeöğrendiklerinden,kendiemekleriolanbaşlarınınüzerindekiduvardakiasılıhalıdayüceönderimizAtatürk'ümüzünilkokulöğrencilerine karatahtadaTürkçeöğretirkenresmetmişlerdi.Yorulduklarındaevlerinedolankomşularıylaberabersazçalıp,türküsöyler,şiirokurlardı.Ağlayanbebeklersusar,eşlerini,çocuklarınıdövenkocalarbaşlarınıeğerutanırlardı.Güneşyakıcılığını, aydınlığını bohçasına doldurup, roman kadınlarıylaeleleAdanaşehrindençoktaangitmişti.

Halıyasondüğümleriniattılar.Yürekleripırpırçarpa-rak,halınıntüylerinikırpmayadurdular.Halıbitmişti.Tezgâhtakibükülühalıyıyavaşyavaşaçıyorlardı.Toprakdamlarınardındaöncegüneşgüldü tombultombulderkenağaçlar,dağlarçiçekligelinliklerinigiyindiler.Kokularıylaengüzelesanslarınısüründüler.

Boyunlarına,ayaklarınakınayakankuşlaruçarlarkengökyüzükınayakesiyordu.Çiçeklidallardadatürkülerinisöylüyorlardıgüneşe,bütündünyaya;sürmeligözlütaylar,ceylanlarsuiçiyorlardıakıpgidenırmaktan.Halıya,gökyüzünekınayakankuşlaradınıkoydular.

OturduklarıYavuzlarmahallesindekievlerindesevinç-lerindengözlerinebirdamlauykugirmedi.

(Tanıtım Bülteninden)

Terzi Fikri TIKLA PDF İNDİR !Terzi Fikri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Terzi Fikri, Alp Yergök

Yorum Gönder