28 Nisan 2022

Kendine Dolanan Sarmaşık Emine Altınkaynak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Emine Altınkaynak
Çevirmen: Emine Altınkaynak

Kendine Dolanan Sarmaşık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emine Altınkaynak olan ve Dergah Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 127 sayfalık Kendine Dolanan Sarmaşık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kendine Dolanan Sarmaşık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kendine Dolanan Sarmaşık TIKLA PDF İNDİR !

Kendine Dolanan Sarmaşık Yazarı Kimdir ?

Kendine Dolanan Sarmaşık yazarı Emine Altınkaynak 'dır. Emine Altınkaynak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kendine Dolanan Sarmaşık PDF indir oku

Kendine Dolanan Sarmaşık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dergah Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 127 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kendine Dolanan Sarmaşık TIKLA PDF İNDİR !

Kendine Dolanan Sarmaşık TIKLA PDF İNDİR !

Emine Altınkaynak ilk hikâye kitabı Kendine Dolanan Sarmaşık'ta özgün anlatımı ve Anadolu'yu modern hikâyeye taşımaktaki başarısıyla dikkat çekiyor.

"Hiç yaşamadığı bir tecrübeyi hatırlar mıydı insan? Ve bunu kaç batınına kadar yapabilirdi? Şimdi burada ve hatta ömrümün tamamında bilincimde, hissimde gezinen ellerin kaçı benimdi? Kaçı annemin, kaçı babamın ya da büyük büyük büyük dedemindi? Bazı izlerin zehrini atmaya yetmiyordu bir insan ömrü. Bu yüzden hafıza da miras kalıyordu."

(Tanıtım Bülteninden)

Kendine Dolanan Sarmaşık TIKLA PDF İNDİR !Kendine Dolanan Sarmaşık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kendine Dolanan Sarmaşık, Emine Altınkaynak

Yorum Gönder