28 Nisan 2022

Aldüsev-Alternatif Düşünmeyi Sevenler Derneği İsmail Duran Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: İsmail Duran
Çevirmen: İsmail Duran

Aldüsev-Alternatif Düşünmeyi Sevenler Derneği indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İsmail Duran olan ve Dorlion Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 184 sayfalık Aldüsev-Alternatif Düşünmeyi Sevenler Derneği eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aldüsev-Alternatif Düşünmeyi Sevenler Derneği ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aldüsev-Alternatif Düşünmeyi Sevenler Derneği TIKLA PDF İNDİR !

Aldüsev-Alternatif Düşünmeyi Sevenler Derneği Yazarı Kimdir ?

Aldüsev-Alternatif Düşünmeyi Sevenler Derneği yazarı İsmail Duran 'dır. İsmail Duran yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Aldüsev-Alternatif Düşünmeyi Sevenler Derneği PDF indir oku

Aldüsev-Alternatif Düşünmeyi Sevenler Derneği indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dorlion Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 184 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aldüsev-Alternatif Düşünmeyi Sevenler Derneği TIKLA PDF İNDİR !

Aldüsev-Alternatif Düşünmeyi Sevenler Derneği TIKLA PDF İNDİR !

12 bilge insan, 7 oturum biçiminde gerçekleşen söyleşilerinde akıl, zekâ, zihin, beyin, nedensellik, zaman, şamanlar, dâhiler, aydınlanmış kişiler, ahlak, ezoterizm, Kuantum Mekaniği, aşk, dindarlık, Evren'in, insanın ve dilin kökeni vs gibi yaşamsal ve varoluşsal bir çok konu üzerinde beyin fırtınası yapıyorlar.

(Tanıtım Bülteninden)

Aldüsev-Alternatif Düşünmeyi Sevenler Derneği TIKLA PDF İNDİR !Aldüsev-Alternatif Düşünmeyi Sevenler Derneği TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Aldüsev-Alternatif Düşünmeyi Sevenler Derneği, İsmail Duran

Yorum Gönder