25 Nisan 2022

Kapıda Bekleyen Aşk Nihat Solak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Nihat Solak
Çevirmen: Nihat Solak

Kapıda Bekleyen Aşk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nihat Solak olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kapıda Bekleyen Aşk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kapıda Bekleyen Aşk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kapıda Bekleyen Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Kapıda Bekleyen Aşk Yazarı Kimdir ?

Kapıda Bekleyen Aşk yazarı Nihat Solak 'dır. Nihat Solak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kapıda Bekleyen Aşk PDF indir oku

Kapıda Bekleyen Aşk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kapıda Bekleyen Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Kapıda Bekleyen Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Aşk neydi? Mecnun'un çölleri aşıp Leyla'ya kavuşması mı, Ferhat'ın dağları delmesi mi veya Nazım'ın Piraye'ye olan duyguları gibi mi?.. Acaba onların da midesinde kelebekler uçuştu mu, korktular mı, heyecanlandılar mı?.. Hep dillerde bir aşk... Öyle çok aradılar ki ama hep imkansızdı... Ben buldum. Ayak parmak uçlarından saç teline kadar sevda kokuyordu. Eğildim, kulağına bir şeyler fısıldayacaktım fakat kokusu resmen davet ediyordu, gel diyordu sanki, sevdaya gel... Kokusuna aldanıp gittim kilometrelerce. Yüzünü bulduğumda kırılgan ve kendinden emin bir bakışı vardı. Her şeyden kaçmayı başarmış, yüreği kan içinde kalmış gururlu bir yüz… Yaralı kuş gibi boynu büküktü. Çenesini avuçlarımın arasına aldım, başparmağımı yanağında gezdirdim, yüzüme öyle derin baktı ki gökyüzünü gözlerine sığdırmış gibiydi. İşte öyle derin öyle mavi...

"Bekledik ve hiç bitmedi bekleyişimiz."

En güzel aşkları bulmanız dileğiyle…

(Tanıtım Bülteninden)

Kapıda Bekleyen Aşk TIKLA PDF İNDİR !Kapıda Bekleyen Aşk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kapıda Bekleyen Aşk, Nihat Solak

Yorum Gönder