26 Nisan 2022

İçsel Yaşam Üzerine İnal Aydınoğlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,43 TL
Yazarı: İnal Aydınoğlu
Çevirmen: İnal Aydınoğlu

İçsel Yaşam Üzerine indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İnal Aydınoğlu olan ve Chiviyazıları Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İçsel Yaşam Üzerine eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İçsel Yaşam Üzerine ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İçsel Yaşam Üzerine TIKLA PDF İNDİR !

İçsel Yaşam Üzerine Yazarı Kimdir ?

İçsel Yaşam Üzerine yazarı İnal Aydınoğlu 'dır. İnal Aydınoğlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

İçsel Yaşam Üzerine PDF indir oku

İçsel Yaşam Üzerine indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Chiviyazıları Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İçsel Yaşam Üzerine TIKLA PDF İNDİR !

İçsel Yaşam Üzerine TIKLA PDF İNDİR !
Dünyaya geldiğimizde içimizde yalnızca sınırsız sevgi, şefkat, merhamet ve masumiyet vardır. Bu değerleri koruyup hayatımıza yansıtabildiğimiz ölçüde huzur ve mutluluk buluruz.

İnsanlar akıllarının ve çıkarlarının kapanına sıkışmış bir yaşam sürdürüyorlar.

Dünyasal isteklerimiz öyle ağır basıyor ki; içimizdeki güçlere, değerlere ulaşmadan yüzeysel yaşıyoruz. Nefsine odaklı, yüzeysel yaşayan insan, içsel zenginliklerine uzak kalır. Ancak akılla yüreğin, güçle bilgeliğin dengesi ufkumuzu açar.

Sevgisizliği sevgiye, hasisliği cömertliğe, kini bağışlayıcılığa, kıskançlığı takdire, alma duygusunu vermeye dönüştürebilmek yolumuzu aydınlatır.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 218

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Chiviyazıları Yayınevi İçsel Yaşam Üzerine TIKLA PDF İNDİR !İçsel Yaşam Üzerine TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, İçsel Yaşam Üzerine, İnal Aydınoğlu

Yorum Gönder