26 Nisan 2022

Manisa Tarzanı Hülya Şatak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,75 TL
Yazarı: Hülya Şatak
Çevirmen: Hülya Şatak

Manisa Tarzanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hülya Şatak olan ve İkinci Adam Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Manisa Tarzanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Manisa Tarzanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Manisa Tarzanı TIKLA PDF İNDİR !

Manisa Tarzanı Yazarı Kimdir ?

Manisa Tarzanı yazarı Hülya Şatak 'dır. Hülya Şatak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Manisa Tarzanı PDF indir oku

Manisa Tarzanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İkinci Adam Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Manisa Tarzanı TIKLA PDF İNDİR !

Manisa Tarzanı TIKLA PDF İNDİR !

Manisa Tarzan'ı da bavulsuz yolcu olarak geldiği yerde verdiği mücadele sonucunda yemyeşil ormanlar yaratmış. Elbette seçim yaparak gelmemiştir. Başka bir yere gitmiş olsa, orada yine Tarzan olacaktı eminim. Tarzan; çevreyi, doğayı koruma mücadelesi vermiş. Tek başına, kimseye aldırmadan, doğru bildiği bir amaç için yıllarca emek vermiş. Bizlere nefes alabileceğimiz yeşil bir dünya bırakmak için. Tarzan, yıllar önce bu borcu insanlığa fazlasıyla ödemeye çalışmış sanırım. Belki de dünyanın gelecekteki hâlini hissetti ve onu kurtarmaya çalıştı. Bilinmez…

(Tanıtım Bülteninden)

Manisa Tarzanı TIKLA PDF İNDİR !Manisa Tarzanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Manisa Tarzanı, Hülya Şatak

Yorum Gönder