11 Nisan 2022

Geluyrum Dedem Bayram Özkal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,5 TL
Yazarı: Bayram Özkal
Çevirmen: Bayram Özkal

Geluyrum Dedem indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bayram Özkal olan ve Özgür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 272 sayfalık Geluyrum Dedem eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Geluyrum Dedem ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Geluyrum Dedem TIKLA PDF İNDİR !

Geluyrum Dedem Yazarı Kimdir ?

Geluyrum Dedem yazarı Bayram Özkal 'dır. Bayram Özkal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Geluyrum Dedem PDF indir oku

Geluyrum Dedem indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Özgür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 272 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Geluyrum Dedem TIKLA PDF İNDİR !

Geluyrum Dedem TIKLA PDF İNDİR !

1948'de Trabzon'da doğan Bayram Özkal, ömrünün kırk yılını İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki işine vermiş bir bürokrattır. Şimdi emeklilik günlerini ailesiyle ilgilenerek, dostlarıyla buluşup görüşerek, okuyup yazarak geçiriyor. Yayımlanmış şiir kitapları da olan Bayram Özkal, Geluyurum Dedem kitabında; kimi zaman duygulandırıcı, kimi zaman meraklandırıcı bir dille çocukluğunu, iş ve emeklilik hayatını, gezip gördüğü yerleri, ailesini, dostlarını anlatıyor; hayata, görevine, çevresindeki insanlara ne kadar yürekten bağlı olduğunu her fırsatta belirtiyor ve duygularını yürekten dile getirdiği satırlarını okurken bizi de yürekten duygulandırıyor.

Geliyurum Dedem, keyifle okunan; herkesin, özellikle gençlerin kendilerine göre hayat dersleri çıkaracağı, ustaca yazılmış bir anı kitabı…

(Tanıtım Bülteninden)

Geluyrum Dedem TIKLA PDF İNDİR !Geluyrum Dedem TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Geluyrum Dedem, Bayram Özkal

Yorum Gönder