11 Nisan 2022

Bağrı Yanık Ömer Mahmut Yesari Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,0 TL
Yazarı: Mahmut Yesari
Çevirmen: Mahmut Yesari

Bağrı Yanık Ömer indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mahmut Yesari olan ve Akçağ Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 135 sayfalık Bağrı Yanık Ömer eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bağrı Yanık Ömer ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bağrı Yanık Ömer TIKLA PDF İNDİR !

Bağrı Yanık Ömer Yazarı Kimdir ?

Bağrı Yanık Ömer yazarı Mahmut Yesari 'dır. Mahmut Yesari yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Bağrı Yanık Ömer PDF indir oku

Bağrı Yanık Ömer indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Akçağ Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 135 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bağrı Yanık Ömer TIKLA PDF İNDİR !

Bağrı Yanık Ömer TIKLA PDF İNDİR !

Bağrı Yanık Ömer, aile içi buhranların yaşandığı ve çocukların ziyan olduğu bir çağda yolumuzu aydınlatan, herkesi biraz düşünmeye sevk eden ve okunması gereken bir başyapıttır. Eser toplumun temel yapısını oluşturan ailede meydana gelen dramın çocuk ruhunda açtığı yaraları akıcı ve etkili bir üslupla okuyucuya anlatıyor.

Mahmut Yesari bu eserini "Yurdumun Çocuklarına..." diyerek takdim ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Bağrı Yanık Ömer TIKLA PDF İNDİR !Bağrı Yanık Ömer TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Bağrı Yanık Ömer, Mahmut Yesari

Yorum Gönder