26 Nisan 2022

Gece, Kediler ve Sessizlik Semrin Şahin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,11 TL
Yazarı: Semrin Şahin
Çevirmen: Semrin Şahin

Gece, Kediler ve Sessizlik indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Semrin Şahin olan ve Alakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gece, Kediler ve Sessizlik eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gece, Kediler ve Sessizlik ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gece, Kediler ve Sessizlik TIKLA PDF İNDİR !

Gece, Kediler ve Sessizlik Yazarı Kimdir ?

Gece, Kediler ve Sessizlik yazarı Semrin Şahin 'dır. Semrin Şahin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Gece, Kediler ve Sessizlik PDF indir oku

Gece, Kediler ve Sessizlik indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alakarga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gece, Kediler ve Sessizlik TIKLA PDF İNDİR !

Gece, Kediler ve Sessizlik TIKLA PDF İNDİR ! "Kehribar çinko damlardan geçip, kiremit çatılara atladı. Doğa uykuya hazırlanıyordu. Bütün kötücüller inlerinde kıpırdandılar. Devir, onların devriydi artık. Kehribar, damağındaki huzursuzlukla kuyruğunu salladı. Zaman nefes aldı. Toprak sarsıldı bir anda. Öykü, zamanda asılı kaldı." Semrin Şahin, yeni bir öykü kitabı ile okur karşısına çıkıyor: Gece, Kediler ve Sessizlik. Şahin, kadın öykülerinden yola çıkarak hayatın gerçeklerini anlatıyor. Farklı bir duyarlılıkla kaleme aldığı öyküleri bir yanıyla can yaksa da bir yanıyla umudun hâlâ var olduğunu, kadının gücüne inancı anlatmaktan vazgeçmiyor. Bu öyküleri okurken hem irkilecek hem de içinizdeki gücü keşfe çıkacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Gece, Kediler ve Sessizlik TIKLA PDF İNDİR !Gece, Kediler ve Sessizlik TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Gece, Kediler ve Sessizlik, Semrin Şahin

Yorum Gönder