13 Nisan 2022

Çıplak Tekillik Sergio De La Pava Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 36,0 TL
Yazarı: Sergio De La Pava
Çevirmen: Duygu Şahin

Çıplak Tekillik indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sergio De La Pava olan ve Yedi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çıplak Tekillik eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çıplak Tekillik ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çıplak Tekillik TIKLA PDF İNDİR !

Çıplak Tekillik Yazarı Kimdir ?

Çıplak Tekillik yazarı Sergio De La Pava 'dır. Sergio De La Pava yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Çıplak Tekillik PDF indir oku

Çıplak Tekillik indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yedi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çıplak Tekillik TIKLA PDF İNDİR !

Çıplak Tekillik TIKLA PDF İNDİR !

Çıplak Tekillik Brooklyn'de yaşayan, Manhattan'da çalışan ve şimdiye kadar hiçbir davasını kaybetmeyen, Kolombiyalı göçmen bir ailenin ferdi olan kamu müdafii Casi'nin hikayesini anlatıyor. Roman okuyucuyu, karakterin adalet anlayışı ve benlik duygusu dağılmaya başladığında neler olduğuna ve akabinde inşa ettiği dünyasının giderek nasıl içe çöktüğüne tanıklığa davet ediyor. Oldukça hırslı ve belirgin bir tonlamayla kaleme alınan hikayenin tam merkezinde ise çarpıcı bir empati kavramı bulunuyor. Roman, panaromik bir bakış açısıyla okuyucuyu mahkeme, suç, göçmen aileler, kentsel bozulma, medyanın acımasızlığı, bireyin mükemmelliğe erişmesi mümkün müdür, hatta nefes kesici bir silahlı soygun sahnesi gibi birçok nokta arasında gezdiriyor.

Çıplak Tekillik herkesin mahkeme karşısında eşit olduğına ilişkin Amerikan vaadinin boşluğuna değinirken, günümüzde kültürel ve kentsel yaşama gitgide sızan bıkkınlık, kırılmışlık ve bezginlik kavramlarına da temas ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Çıplak Tekillik TIKLA PDF İNDİR !Çıplak Tekillik TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Çıplak Tekillik, Sergio De La Pava

Yorum Gönder