13 Nisan 2022

Azberin Alesmera Birkan Yağcı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,25 TL
Yazarı: Birkan Yağcı
Çevirmen: Birkan Yağcı

Azberin Alesmera indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Birkan Yağcı olan ve Parana yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Azberin Alesmera eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Azberin Alesmera ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Azberin Alesmera TIKLA PDF İNDİR !

Azberin Alesmera Yazarı Kimdir ?

Azberin Alesmera yazarı Birkan Yağcı 'dır. Birkan Yağcı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Fantastik türündedir.

Azberin Alesmera PDF indir oku

Azberin Alesmera indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Parana yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Azberin Alesmera TIKLA PDF İNDİR !

Azberin Alesmera TIKLA PDF İNDİR !

Derin bir nefes alan Safa, Kira'ya dönerek İnsanız Prenses ve hatalar insanlara sunulmuş olan zor derslerdir. Ayağımız tökezler, yeri gelir düşeriz.

Bazen yaptığımız hataların yükü o kadar ağır gelir ki sırtımıza, kalkmak için derman bulamayız. Durum böyle olsa bile hep umut deriz...

Küçücük bir umut doğmayıversin içimizde, umut varsa sürünerek kalkar, yine iyileştiririz yaralarımızı. Bazen yaralarımızın kabuk tutmasına izin vermeyiz, hatta o acıyla koşmaya devam ederiz; ama her düştüğümüzde, o hatayı diğerinde yapmamaya gayret ederiz. Bu sefer de farklı şekilde düşeriz...

Yanan ateşe yüzünü dönen Safa, gözlerini kısarak.Ta ki düşmeden koşabilmeyi öğrenene dek.

(Tanıtım Bülteninden)

Azberin Alesmera TIKLA PDF İNDİR !Azberin Alesmera TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Fantastik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Fantastik, Azberin Alesmera, Birkan Yağcı

Yorum Gönder