12 Nisan 2022

Çin'de Bir Çinlinin Başına Gelenler-Olağanüstü Yolculuklar 18 Jules Verne Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 13,8 TL
Yazarı: Jules Verne
Çevirmen: Ayşe Meral

Çin'de Bir Çinlinin Başına Gelenler-Olağanüstü Yolculuklar 18 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jules Verne olan ve Alfa Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çin'de Bir Çinlinin Başına Gelenler-Olağanüstü Yolculuklar 18 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çin'de Bir Çinlinin Başına Gelenler-Olağanüstü Yolculuklar 18 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çin'de Bir Çinlinin Başına Gelenler-Olağanüstü Yolculuklar 18 TIKLA PDF İNDİR !

Çin'de Bir Çinlinin Başına Gelenler-Olağanüstü Yolculuklar 18 Yazarı Kimdir ?

Çin'de Bir Çinlinin Başına Gelenler-Olağanüstü Yolculuklar 18 yazarı Jules Verne 'dır. Jules Verne yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Çin'de Bir Çinlinin Başına Gelenler-Olağanüstü Yolculuklar 18 PDF indir oku

Çin'de Bir Çinlinin Başına Gelenler-Olağanüstü Yolculuklar 18 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alfa Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çin'de Bir Çinlinin Başına Gelenler-Olağanüstü Yolculuklar 18 TIKLA PDF İNDİR !

Çin'de Bir Çinlinin Başına Gelenler-Olağanüstü Yolculuklar 18 TIKLA PDF İNDİR !

Kin-Fo zengin bir Çinlidir. Hayatta her şeye sahiptir, tek eksiği yaşama sevincidir. Bir gün bütün servetini kaybettiğini öğrenince bir sigorta şirketine gidip kendisi için kapsamlı bir hayat sigortası yaptırır. Şimdi geriye kalan tek şey ölüp herkesi mutlu etmektir. Bunun için de Wang'dan iki ay içinde kendisini öldürmesini ister. Birkaç gün sonra Kin-Fo aslında iflas etmediğini aksine servetini ikiye katladığını öğrenir. Ama Wang, Kin-Fo'nun mektubuyla sırra kadem basmıştır ve herkes bilir ki o sözünün eri biridir. Wang'ı bulmak zorunda olan Kin-Fo, sadık hizmetçisi Soun ve sigorta şirketinin iki temsilcisiyle soluk soluğa bir maceraya atılır. Çin'de Bir Çinlinin Başına Gelenler, büyük usta Jules Verne'in "Olağanüstü Yolculuklar" serisinin belki de en eğlenceli romanı.

(Tanıtım Bülteninde)

Editör: Esra Kökkılıç

Çin'de Bir Çinlinin Başına Gelenler-Olağanüstü Yolculuklar 18 TIKLA PDF İNDİR !Çin'de Bir Çinlinin Başına Gelenler-Olağanüstü Yolculuklar 18 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Çin'de Bir Çinlinin Başına Gelenler-Olağanüstü Yolculuklar 18, Jules Verne

Yorum Gönder