12 Nisan 2022

Araba Sevdası-Sadeleştirilmiş Metin Recaizade Mahmut Ekrem Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,9 TL
Yazarı: Recaizade Mahmut Ekrem
Çevirmen: Recaizade Mahmut Ekrem

Araba Sevdası-Sadeleştirilmiş Metin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Recaizade Mahmut Ekrem olan ve Palet Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Araba Sevdası-Sadeleştirilmiş Metin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Araba Sevdası-Sadeleştirilmiş Metin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Araba Sevdası-Sadeleştirilmiş Metin TIKLA PDF İNDİR !

Araba Sevdası-Sadeleştirilmiş Metin Yazarı Kimdir ?

Araba Sevdası-Sadeleştirilmiş Metin yazarı Recaizade Mahmut Ekrem 'dır. Recaizade Mahmut Ekrem yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Araba Sevdası-Sadeleştirilmiş Metin PDF indir oku

Araba Sevdası-Sadeleştirilmiş Metin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Palet Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Araba Sevdası-Sadeleştirilmiş Metin TIKLA PDF İNDİR !

Araba Sevdası-Sadeleştirilmiş Metin TIKLA PDF İNDİR !

Türk edebiyatında romantik akımın en güçlü temsilcilerinden biri

olan ve eserleriyle bu ekole bağlı örnekler veren Recaizade Ekrem, Araba Sevdası'nı 1885 yılında başlayan "Hayâliyyûn-Hakîkiyyûn" tartışmasından sonra güçlenen realist akımın etkisi altında kaleme almıştır. Romanda alafranga, hayalperest ve gösteriş meraklısı bir Tanzimat genci olan Bihruz Bey'in hayat macerası çevresinde bu dönemde yetişen alafranga meraklısı köksüz ve müsrif tiplerle alay edilmektedir. Hatta roman bir yönüyle, kahramanı Bihruz vasıtasıyla romantik akımla alay eden bir karakter de göstermektedir.

(Tanıtım Bülteninden)

Hazırlayan: Hidayet Duyar

Araba Sevdası-Sadeleştirilmiş Metin TIKLA PDF İNDİR !Araba Sevdası-Sadeleştirilmiş Metin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Araba Sevdası-Sadeleştirilmiş Metin, Recaizade Mahmut Ekrem

Yorum Gönder