12 Nisan 2022

Yaşayan Aruz Antolojisi Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Yaşayan Aruz Antolojisi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Kadran Medya&Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yaşayan Aruz Antolojisi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yaşayan Aruz Antolojisi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yaşayan Aruz Antolojisi TIKLA PDF İNDİR !

Yaşayan Aruz Antolojisi Yazarı Kimdir ?

Yaşayan Aruz Antolojisi yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Şiiri türündedir.

Yaşayan Aruz Antolojisi PDF indir oku

Yaşayan Aruz Antolojisi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kadran Medya&Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yaşayan Aruz Antolojisi TIKLA PDF İNDİR !

Yaşayan Aruz Antolojisi TIKLA PDF İNDİR !

Aruz, bizim öz malımızdır. Bin yıllık mazimiz, bin yıllık kabiliyetimiz, bin yıllık tutkumuzdur. Çoğu kişi bilmese de aruz hâlâ yaşamakta ve usta kalemlerin elinde ustalıkla sergilenmekte.

Kadran Medya Yayıncılık olarak, bu bilinçle yola çıktık. Şiir severlere, araştırıcılara, akademisyenlere ve edebiyat dünyamıza bir başucu kitabı hazırladık. Evet, aruz ölmedi, yenileşerek yoluna devam ediyor. Bu yol, bir kültür hazinesine çıkmakta. Bizler de bu kültür hazinesinin bugününü sergilemeye çalıştık. Günümüzde aruzla yazan şairleri bir araya topladık, şiirlerini derledik.

Evet, aruz ölmedi, ölmeyecek. Bu ve bunun gibi eserlerle nefes alıp vermeye devam edecek. Bu kıymetli çalışmayı sizlere sunmak bizim en büyük övünçlerimizden biridir. İyi okumalar...

(Tanıtım Bülteninden)

Yaşayan Aruz Antolojisi TIKLA PDF İNDİR !Yaşayan Aruz Antolojisi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Şiiri
Etiketler; Edebiyat, Şiir, Türk Şiiri, Yaşayan Aruz Antolojisi,

Yorum Gönder