10 Nisan 2022

Çalınan Mektup-Seçme Öyküler 3 Edgar Allan Poe Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: Edgar Allan Poe
Çevirmen: Selma Aksoy Türköz

Çalınan Mektup-Seçme Öyküler 3 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Edgar Allan Poe olan ve Ketebe yayınevinin yayınlamış olduğu, 136 sayfalık Çalınan Mektup-Seçme Öyküler 3 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çalınan Mektup-Seçme Öyküler 3 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çalınan Mektup-Seçme Öyküler 3 TIKLA PDF İNDİR !

Çalınan Mektup-Seçme Öyküler 3 Yazarı Kimdir ?

Çalınan Mektup-Seçme Öyküler 3 yazarı Edgar Allan Poe 'dır. Edgar Allan Poe yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Çalınan Mektup-Seçme Öyküler 3 PDF indir oku

Çalınan Mektup-Seçme Öyküler 3 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ketebe yayınevi tarafından yayınlanan, 136 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çalınan Mektup-Seçme Öyküler 3 TIKLA PDF İNDİR !

Çalınan Mektup-Seçme Öyküler 3 TIKLA PDF İNDİR !

Edgar Allan Poe'nun edebî tarzının gotik edebiyatın bugün geldiği yer açısından büyük önem taşıdığı aşikârdır. Bunun yanı sıra onun tarzı; polisiye, bilimkurgu, fantastik gibi edebi türlerin gelişmesinde ve yeniden biçimlenmesinde çok önemli bir basamak oluşturmuştur.

Üç ciltten oluşan Seçme Öyküler serimiz ile Poe'nun karakteristiğini yansıtan karanlık öyküler başta olmak üzere, edebî taşlamalarından örnekler, kadın algısını yansıtan öyküler gibi farklı konularda kaleme aldığı çalışmalara öncelik verilmiştir.

Poe'nun kimi zaman felsefi bir gerçeküstücülükle kurduğu dünya yardımıyla oluşturduğu dehşetengiz atmosferi gözler önüne sererek "Çocukluğumdan beri diğer insanlar gibi olamadım. Diğerlerinin gördükleri gibi değildi gördüklerim," şeklinde tanımladığı sıra dışı dünyasının kapılarını okuyucuya açıyoruz.

(Tanıtım Bülteninden)

Çalınan Mektup-Seçme Öyküler 3 TIKLA PDF İNDİR !Çalınan Mektup-Seçme Öyküler 3 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Çalınan Mektup-Seçme Öyküler 3, Edgar Allan Poe

Yorum Gönder