11 Nisan 2022

Aşkın Alevi Şevki Dinçal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 36,4 TL
Yazarı: Şevki Dinçal
Çevirmen: Şevki Dinçal

Aşkın Alevi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şevki Dinçal olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 456 sayfalık Aşkın Alevi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşkın Alevi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşkın Alevi TIKLA PDF İNDİR !

Aşkın Alevi Yazarı Kimdir ?

Aşkın Alevi yazarı Şevki Dinçal 'dır. Şevki Dinçal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Aşkın Alevi PDF indir oku

Aşkın Alevi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 456 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşkın Alevi TIKLA PDF İNDİR !

Aşkın Alevi TIKLA PDF İNDİR !

Bazen, bir kişi ve bir toplum için, bildiğimizi sandığımız birçok şeyi ya bilmiyor, ya da yanlış biliyoruz. Neyiz, kimiz, nereden gelip, nereye gidiyoruz, neden ve niçin yaşıyoruz? Bu dünyaya gelme bilincine, ne kadar sahibiz? Gerçeklerden kaçarak nereye gidebiliriz? Sonu gelmeyen, hiçbir haklı sebebe dayanmayan duygularla, bir kavgayı sürdürmek kimin çıkarınadır? Her gün biraz daha kendimizi öldürerek, nereye varacağız? Birçoğumuzun bilerek veya bilmeyerek, düştüğü bu karanlık kuyudan nasıl çıkacağız? Hele içimizde kin ve öfke böyle büyürken…

(Tanıtım Bülteninden)

Aşkın Alevi TIKLA PDF İNDİR !Aşkın Alevi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Aşkın Alevi, Şevki Dinçal

Yorum Gönder