11 Nisan 2022

Tut Kalbimin Elinden Şevki Dinçal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 33,6 TL
Yazarı: Şevki Dinçal
Çevirmen: Şevki Dinçal

Tut Kalbimin Elinden indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şevki Dinçal olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 417 sayfalık Tut Kalbimin Elinden eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tut Kalbimin Elinden ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tut Kalbimin Elinden TIKLA PDF İNDİR !

Tut Kalbimin Elinden Yazarı Kimdir ?

Tut Kalbimin Elinden yazarı Şevki Dinçal 'dır. Şevki Dinçal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Tut Kalbimin Elinden PDF indir oku

Tut Kalbimin Elinden indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 417 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tut Kalbimin Elinden TIKLA PDF İNDİR !

Tut Kalbimin Elinden TIKLA PDF İNDİR !

Gerçeklerin gölgesinde yaşanmış, çağdaş bir aşk masalının iki kahramanı Günce ile Murat. Birbirlerini tanıyıncaya kadar ikisi de acıların gölgesinde sevgiye aç, ikisi de hayattan beklentilerini alamamışlar.

Hayat denilen bu kavganın içinde, yokluğun diline düşmüş iki acı öyküden, mutlu bir aşk doğabilir miydi?

Böyle bir aşk doğsa bile, gelgitlerin gölgesinde çok severek, kökü çok derinlerde olan birbirlerinin yaralarını iyi edebilecekler miydi? Yoksa hayatın acımasız çarkı içinde kaybolup gidecekler miydi?

Aslında aşk ikisinin varlığından ibaretti. Kendi derinliklerinde bunu hissediyor, biliyor ona göre hareket ediyorlardı. Birlikte yapacakları çok yolculuk vardı. Yeter ki bir yerden başlayabilsinler.

Çıktıkları bu yolda, her şeyde bahaneleri ve güçleri de içlerinde var olan aşktı.

(Tanıtım Bülteninden)

Tut Kalbimin Elinden TIKLA PDF İNDİR !Tut Kalbimin Elinden TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Tut Kalbimin Elinden, Şevki Dinçal

Yorum Gönder