25 Nisan 2022

Arta Kalan Kamil Aydoğan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,6 TL
Yazarı: Kamil Aydoğan
Çevirmen: Kamil Aydoğan

Arta Kalan indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kamil Aydoğan olan ve Cümle yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Arta Kalan eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Arta Kalan ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Arta Kalan TIKLA PDF İNDİR !

Arta Kalan Yazarı Kimdir ?

Arta Kalan yazarı Kamil Aydoğan 'dır. Kamil Aydoğan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Arta Kalan PDF indir oku

Arta Kalan indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cümle yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Arta Kalan TIKLA PDF İNDİR !

Arta Kalan TIKLA PDF İNDİR !
"Günlük yazmak zordur. Hayatınızın fotoğrafını yazıya dökeceksiniz. Hem kendinizi hem de sizinle bir biçimde karşılaşmış olanları düşünmek zorundasınız.Bir de somut olmayan, duygularınızın, içinizdeki depremlerin günlüğü var. Bu daha da zor.Günlük yazmak, insanın görünmeyen yüzünü ortaya sermesidir. Görünmeyen yüz, gizlenen yüz, saklanan yüz, maskenin altındaki yüzdür. Bu yüz katman katmandır. Bir katmanı kaldırırsınız altından başka katman çıkar, sonu bulunmaz bir türlü. Daha zoru, bu katmanların rengi, boyutu, duyarlığı, dikkati her gün, hatta her an değişebilir. Bu değişkenliği yakalayacaksınız." Kâmil Aydoğan, okuyunca göreceksiniz, yetkin dili ve söylemi ile bu zorlukları aşmanın etkileyici bir örneğini veriyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 227

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cümle Arta Kalan TIKLA PDF İNDİR !Arta Kalan TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Arta Kalan, Kamil Aydoğan

Yorum Gönder